Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

torstai 3. helmikuuta 2011

: )


Ja nyt on sitten taukoa (saikkua) mutta seuraavaksi naulankannat piiloon ja muutkin kolot ja sitten maalia pintaan. Yritin ekologisia maaleja metsästellä netissä mutta siitä ei kyllä tullut yhtikäs mitään. Olin sitten päätymässä uuteen Lumi maaliin joka on valkoistakin valkisempi, mutta se ei sovellu epätasaiselle alustalle. Eli niin paljon en luota omaan (tai miehenkään) käden jälkeen että lähtisin leikkimään. Himmeä tai puolihimmeä valkoinen saanee kelvata. Kunhan nyt paranis ja pääsis kauppaan. Ennen tätä projektia ei ollut ihan avautunut minulle tämä valkoinen maailma. Valkoisia sävyjä on NIIN monta!

keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Nyt menee jo hermot

Ollaan nimittäin TAAS kipeänä. Yskää, nuhaa, kuumetta. Meneekö tämä koko talvi tällä, että jokatoinenviikko sairastetaan ja jokatoinen toivutaan?
Tekisi mieli heittää kaikki D-vitamiinilisät ja monivitamiinit seinään, tuntuu että niitä kun ollaan nyt syöty (suositusten mukaan) niin ollaan sairasteltu enemmän, tosin ei niin vakavasti kuitenkaan.
Jokatapauksessa, alkaa olemaan hermot vähän kireällä jo tämän lepäilyn kanssa kun seinä huutaa pakkelia ja maalia ja kohta sais laittaa ensimmäistä siementä jo multiin kesää ajatellen jne.jne.
Mutta siis EI... mää menen keittämään inkivääri-sitruunateetä ja koetan ajatella positiivisesti *mur*.