Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

torstai 24. helmikuuta 2011

Hiihtolomaviikko

Hiihtolomaviikko ja pakkanen paukkuu nurkissa. Eipä olla juurikaan ulkoiltu mikä on todella harmi, koska aurinko kuitenkin paistaa kauniisti.
Murkkujen kanssa käytiin kertaalleen luistelemassa ja sitten ovat vierailleet kavereillaan ja yökyläilleet puolin sun toisin. Jos tässä säät vähän lauhtuisi niin laskettelemassa olisi vielä tarkoitus käydä. Keilaamassa kävimme kyllä, mutta kylpyläpäivä jää tämän nuha-yskän jälkimainigeissa kyllä tältä vuodelta välistä. Isäntä vaihtoi tammikuussa työpaikkaa joten talvilomaa (saati kesälomaakaan) ei entiseen malliin ole joten tällaista matalalentoista kotilomaa tälläkertaa vietetään ja se on kyllä ainakin melko ekologista!

Remontti on edennyt ikkunaseinälle ja kyllähän se oikeasti etenee nyt nopeammin kun ikkunoiden verran on vähemmän tapettia revittävänä ja seinää maalattavana. Valkoisen seinän maalaaminen on yllättävän vaikeaa... tasaisen lopputuloksen saaminen vaati 6 maalikerrosta.


Ensimmäiset herneenversot ovat muuten kasvamassa ja sen verran nopeasti versoavat ikkunalaudalla että leivänpäälisinä niitä on jo syöty ja meidän kanit, ne vasta innoissaan ovat olleetkin näistä herkuista. Kyllä sen kuitenkin kaikesta huomaa että kevättä kohti ollaan menossa.