Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

maanantai 20. joulukuuta 2010

Nuorimmaisen lapsen huone siivottu

Ja kyllä siinä oli taas hommaa. Samalla keräsin kaikki vanhat lastenvaatteet vintiltä jätesäkkeihin. Ne viedään tammikuussa keräykseen josta ne toimitetaan Venäjälle ja nimenomaan katulapsille. Saatiin 4 isoa jätesäkillistä vaatteita ja samalla siis siivottiin myös lasten vaatekaapit. Teinitkin innostuivat kun kerroin mihin tarkoitukseen ja minne lähtevät. Harmi etteivät voi ottaa leluja tai muuta tavaraa.

Tuon 5-vuotiaan huone on nyt mielestäni aika hyvässä kuosissa noin sisällöllisesti. Kaikenlainen turha tavara laitettiin kiertoon eli viedään terveyskesuksen odotushuoneisiin jne. Jäljelle jäivät Brion puujunaradat, autorata, rakkaat legot ja maatila + parkkihalli sekä rakkaimmat pikkuautot. Lisäksi nuo puiset leikkiruuat joilla leikitään päivittäin kahvilaa jne. Lautapelit ja kirjat saivat omat hyllynsä. Nyt pitää vielä saada lattialistat paikoilleen niin yksi huone on taas valmis.
Tyttären huone olisi sitten seuraavana käsittelyvuorossa. Suurimmasta osasta huoneista siis uupuu vielä lattialistat ja lisäksi olohuone saa vähän maalia ja uuden lattian.  Kevät aikaa toteuttaa tämä kaikki. Koetan nyt ensin kuitenkin saada tämän joulun valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti