Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

tiistai 18. tammikuuta 2011

Teetä ja sympatiaa

Juniori oli taas kipeänä. Tällä kertaa äärimmäisen kova yskä ja lämpöilyä. Inkivääri-timjamiteetä ja yöksi ihan yskänlääkettä. Sillä mentiin. Niin ja yöksi sai tietenkin sipulipussin viereensä (keltasipulia+valkosipulia) ja aina oli sipuleita aamuun mennessä nakerreltu : ) Kertoi ettei malttanut olla syömättä kun tuoksuivat niin houkuttelevalle.

No ei tässä mitää, mutta nyt kun junnu on siis suhtkoht terve niin oma kurkku on kipeänä ja nenä tukossa. Sillä samalla reseptillä mennään eli inkivääriteetä vain keittelemään.


Aloitin tässä myös sivuprojektin eli olohuoneen seinien tapettien repimisen. En osannutkaan arvata kuinka tiukassa voikaan olla ohut paperitapetti maalaamattomassa lastulevyssä ... tarkoittanee sitä että ei ollut ihan vaan viikon projekti vaan sairausviivytysten saattelemana tässä taitaa mennä ihan oikeasti useampi viikko. Hidasta kun lähtee liottamisen jälkeenkin vain kynnen kokoisina palasina irti ja nyt tällähetkellä en edes jaksa tehdä mitään. Onneksi tällä ei ole kiire ja edes pieni sekasorto ei meidän perhettä haitanne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti