Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

tiistai 29. maaliskuuta 2011

Eilinen postaus jäi lyhyeksi

koska keittiössä oli kriisi. Meidän remontti eteni siis suorin tein keittiön puolelle ja lähinnä siis puuhellan eteen. Siinä lattialla olevat laatat ovat halkeilleet ja ne pitää poistaa ja uusia. Kriisi siis sattui siinä, että isäntä naputteli laattoja irti (tiukasti liimattu) ja teräviä palasia lenteli lähes joka paikkaan. Onneksi näitä laattoja ei kovin montaa kappaletta ollut. Tuo nuorin nappula haluaisi kuitenkin osallistua joka asiaan joten .... äitiä tarvittiin paikanpäällä, ei tietokoneella : )

Nyt pitäisi alusta tasoittaa ja laatat valita mutta taitaa mennä näillä kiireillä lähemmäksi viikonloppua. LVI tarkastaja ilmoitti myös, että puuhellan päälle tarvitaan huuva. Nyt pitää ottaa yhteyttä lvi suunnittelijaan joka tarkastaa noi vedeot, minkälaista mekaniikkaan siihen tarvittaisiin ja sitten se huuva. Keittiössä siis selviämme näillä rempoilla (toivottavasti).

Täytyy tässä samalla kehua meidän Citymarketin kauppiasta jolle laitoin palautetta 3 viikkoa sitten. Laitoin ihan asiallisesti kiittävää palautetta ja lisäksi toivoin muutamaa erityistä luomutuotetta sekä lisää hevi osastolle luomua. Lisäksi erikseen pyysin kestopusseja hevi-osastolle. Tänään, pitkästä aikaa käydessämme, ja täydentäessäni varastojani, huomasin hyllyyn tulleen näitä pyytämiä luomutuotteita. Vihannekset ja erityisesti tomaatit eivät olleet sen paremman näköisiä kuin ennenkään, mutta muovipussien ja kompostipussien rinnalle oli kauppaan tullut kestopusseja vihanneksille!!! Laitoin heti kiitosta kauppialle, sillä uskon että positiivista palautetta ei kuitenkaan kovin usein ja herkästi anneta.

Tänään on myös askarreltu nuorimman kanssa virpomis"oksia". Meillä pääsee virpomaan vain tuttuihin naapureihin ja sattumoisin tiedän suurimman osan heistä kärsivän allergioista. Niinpä päätimme tehdä tälläkertaa tikkuja, oksien asemasta. Kaikki materiaalit on kerätty kaappien kätköistä ja viimevuotisista virpojien oksista. Hilepurkitkin löyvyivät tyttären vanhasta askartelulaatikosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti