Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Harmaata

Ulkona on harmaata ja lattiaan asennetaan vaaleanharmaita laattoja. Ihan tässä tulee harmaa olokin. Kyllä on näin keväällä ilmoilla iso merkitys ainakin minun mielentilaan. Toisaalta... sade sulattaa lumia joten tällä ajatuksella yritän luoda fiilistä korkeammalle.

6v teki tänään pelissä maalin ja sai kaksi syöttöpistettä joten "pullanleivontaan". Maalikahvit pitää kuulema saada. Nyt jouduttiin  kuitenkin kaupan pullille kun puuhellan edus on laatoituksen alaisena ja keittiöön ei vain sovi sekä pullanpaistajat että laattamies samoille kulmille pyörimään.

Otin kauppareissulla oikein kuvan. Luultavasti blogeissa suodaan olevan kauniita kuvia mutta mutta... Tänään näyttää kuitenkin juuri tältä.
Toisaalta, tätä kuvaa katselivat kaikki lapset koneelta ja kirvoitti aika mojovat keskustelut ilmansaasteista, roskaamisesta ja myös pohdintoja siitä miten me voisimme yksittäisinä ihmisinä asioihin vaikuttaa. On ihan hyvä välillä pysähtyä kuuntelemaan lasten/nuorten keskinäisiä keskusteluja. Sitä saattaa silloin tällöin huomata että on ne jotain kuunnelleet sekä kotona että koulussa, vaikka aina ei ihan siltä tunnukkaan.
Auringonpaistetta odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti