Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

tiistai 26. huhtikuuta 2011

Onneksi on lyhyt viikko

Jostain syystä jäi tuo vapaa putki tällaisen kotiäidinkin sydämeen niin että oikein odotan taas jo viikonloppua. Onhan se ihanaa kun on perhe koossa eikä juurikaan kiire minnekkään. Toisaalta... pesäpallokausi on nyt sitten avattu. Tytöillä oli eilen ensimmäinen peli ja pojillakin heti torstaina eli tästä se sitten pyörähtää käyntiin, ne kesäkiireet : )

Pääsiäinen on ohitse, ja mitäs kummaa, meillä oli "varkahia" heti liikenteessä kun silmä vältti.


Eihän siinä mitään, johan nuo voi pois syödä. Stara (tämä meidän pienin pupu) muutti eilen ulos kanilaan kesäksi. Siellä on seuraa isosta pupusta ja muutenkin kesäiset tunnelmat. Mökkiakusi on siis avattu.


Ulkona on saavutettu pihamaan haravointi päätökseen. Pitäisi saada lisää multaa. Jonnekkin kummaan häviää meidän pihasta maa aines ja taas on siis maa painunut vaikka kuinka. Lienee ongelma yhteinen muiden kanssa tässä mäellä, sillä naapuri juuri valitteli samaa.
Ensimmäinen syksyllä istuttamistani tulppaaneista aukesi tänään. Keltainen! Vielä on monta tulossa eikä mitään käsitystä siitä, minkälaista pukkaa eli jännityksellä saa odotella jokaista yksilöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti