Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

maanantai 2. toukokuuta 2011

Kylmä oli vappu

Niin olivat kylmiä sekä aatto että vapuupäiväkin joten meillä piknik hoideltiin sisätiloissa. Hyvinhän se luonnistui  olohuoneessakin ja kaikilla oli vallan kivaa.
Simanjuojien vähyydestä johtuen en sitten laittanut kyseistä herkkua tulemaan ollenkaan vaan joimme viimeiset omat omenamehut ja nautimme sodakoneen kuplivista. Joulupukin tuoma soda stream on ollut kyllä paljon käytössä. Yhtään valmista limsa makua emme ole ostaneet vaan kaikki on tehty omiin mehuihin tai juotu sitten vain hiilihapotettua vettä (vishyä). Isäntäkin tekee sillä omat juomat töihin. Näin vappuna meillä oli siis omenakuohuvaista.
Nyt sitten paluu arkeen ja arkisiin askareisiin. Tälläviikolla olisi tarkoitus kerätä ainakin ensimmäiset nokkoset ja koivun lehdet kuivattaviksi. Tyttären kanssa katsastimme myös meidän "voikukkafarmia" ja todennäköisesti ensimmäiset teeainekset sieltäkin kerätään tällä viikolla ja pupuille myös. Meillä on tästä kiusaavasta rikkakasvista tullut niin kysytty herkku että sille on nyt valjastettu oma alueensa, mutta tavoitteena on että yhtään huitulaa ei maailmalle lähde (kerätään sitä ennen) jotta naapurusto ei kärsi meidän voikukkaharrastuksestamme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti