Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Ulkoilua

Tänään täytyy keskittyä ulkoiluun, pihaan ja leikkimiseen. Aurinko paistaa eikä tuule samoin kuin eilen tuuli. Huomiseksi luvattiin sadepäivää joten tänään on ammennettava huomisenkin edestä raitista ja aurinkoista ulkoilmaa.
Vielä löytyy pihasta lumikasoja. Jos nuo viimeset lumet levittelisi niin kyllä niistä parissa päivässä eroon pääsisi mutta taitaa olla aivan turhaa. Eiköhän ne tuossa pääsiäisen aikana sula ihan itsekseenkin. Parempi keskittyä vain haravointiin (kiitos eilisen tuulen, kasat ovat melkoisen levällään taas)ja kevään ihmeen ihasteluun. Kevät on minusta PARAS vuodenaika.
Ekat kukat kukkapenkissä. Uskaltauduin laittamaan nämä vain ja ainoastaan siksi että ovat melko korkealla paikalla ja kestävät kuitenkin pientä pakkasta.

Krookuksetkin nousivat ihan parissa päivässä. Tulppaanit tuskin  kerkiävät pääsiäiseksi vaikka alunperin syksyllä niitä laittaessa näin kuvittelinkin. Tänävuonna pääsiäinen on sen verran myöhempään joten kuvittelin kevään olevan paljon pidemmällä. Toisaalta tämä odottamisen tuska ja ihanuus on parasta. Tässä kävi vain taas vanhanaikaisesti eli en laittanut mihinkään ylös mitä lajia mihinkäkin lykkäsin eli todellakin voi jännittyneenä odotella lopputulosta.
Ja viimeisenä:


Ihan parin viimesen päivän aikana, ruohosipulikin heräsi kasvimaalla. Jostain syystä tuo pieni mutta niin kirkas vihreä, saa hymyn huulille. Nyt pitää pitää vain tuo nuorin poikanen erossa hetken tuosta kasvustosta. Hän kun tuppaa syömään kaiken sipuliin liittyvän samoin tein.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti