Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

torstai 24. maaliskuuta 2011

Olohuone tyhjenee

ja tila kaikuu.
Jätin perheen pojat kantamaan huonekaluja keittiöön ja käytävään ja siirryin itse pois jaloista (lue: tietokoneelle). Hetkenpäästä alkoi kuulumaan kolinoita ja riemun kiljahduksia sekä karjahduksia ja kun menin asiaa tarkistamaan niin mitä siellä odottikaan. Koko miesväki oli sählypelin tiimellyksessä. Vanhasta matalasta kirjahyllystä oli tehty maali ja siinä sitten lattia tömisten ja seinät raikuen oli kunnon pelit menossa. Tällä mallilla siis remontti etenee. Ei kannata ihmetellä, miten tässä yhdessä huoneessa kestää ja kestää... työt, harrastukset ja leikit ensin, sitten jos jää aikaa niin tehdään vähän remppaa : D
Pelin päätyttyä( isä vs. pojat 3-4), kärräsin kuitenkin vanhan maton vielä roskikseen ja kirjahyllyn pihavarastoon työkaluhyllyksi ja ehkä sitten remonttihommia taas huomenna. Loppuilta menee lasten harrastusten parissa.
Tässä poikein maali ja tuleva työkaluhylly : )
eihän ne työkalut kauniita ole mutta nämä nyt näyttivät hauskoille

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta siirtyminen siivoukesta sählyyn tai jääkeikkoon. Meillä on harrastattu jääkiekkoa jo 12 vuotta, nyt poika täyttää 17 v toukokuun alussa. Olohuone on ollut niin monen pelin areenana. Muistan kun asuimme rivitalossa, töistä tullessani oli verannan lasit aina rikki. Huoltomies kävi sanomassa kun laitat mun postilaatikkoon punkkupullon käyn laittaa teille uudet lasit verantaan. Näin tehtiin muutaman kerran. Poika sai kyllä kyytiä kun piti verantaa maalina kavereitten kanssa.

    Tänään odotetaan poikaa Kuortaneelta missä on B-divarissa pelaamassa. Miestä harmittaa kun pronssipeliin vain pääsivät. Meikä taas iloinen, jotta poika pääsee lukee kokeeseen ajoissa Lukion eka menossa.

    VastaaPoista
  2. Voi ihanuus näitä poikasia : ) Toivottavasti pronssipelit menivät hyvin. Nostan hattua nuorelle miehelle joka jaksaa sekä urheilla että hoitaa vielä koulutyönsä kaiken lisäksi (lukio on kuitenkin melko vaativa). Treenejä tuntuu olevan tässä lajissa kyllä paljon.

    VastaaPoista