Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

maanantai 21. maaliskuuta 2011

Uusi viikko



Tällä viikolla saamme olohuoneen seinät vihdoinkin valmiiksi .Niissä oli kyllä tavattoman kova työ ihan oikeasti. Tapetti oli  niin tiukkaan seinässä ettei tosikaan. Nyt enää yksi nurkka viimeistä maali kerrosta vailla valmis ja seinät ovat siis valmiit. Tätä seinätyöskentelyä on tehty seinä kerrallaan ja olohuone on ollut käytössä kokoajan. Seuraavaksi pitäisi laittaa lattiat eli tämä tarkoittaa sitä että koko huone on tyhjennettävä. Niin, minne? Mitä ilmeisemmin sinne ja tänne : ) Ja jos oikein hyvin käy ja aikataulut pitää niin maaliskuun loppuun mennessä olohuone on valmis ja viimeistelty.

Tuntuu että kevät tekee urakalla takapakkia kun tänäänkin sataa lunta, onneksi tosin kuuroissa vain. Poika teki sekä lauantaina että sunnuntaina lumitöitä ja  yleisilme on kutakuinkin taas masentavan harmaa. Iloa silmälle kuitenkin tuo lintulaudan vilkas liikenne. Pähkinät tekevät kyllä todella tiukkaan kauppansa. Me niitä tuon kuopuksen kanssa morttelissa rouhimme.
sinitiainen syömässä




Tänään on vaihdettu myös mullat osiin kukkasista. Melko sotkuista puuhaa. Narsissit laitoin kuistille ja toivon että kestävät nämä sää olosuhteet mitä tuleman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti