Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

tiistai 15. maaliskuuta 2011

Ti-tyy

huutelevat meidän tintit. Ei ole moneen vuoteen kuulunut sitä perinteistä ti-ti-tyytä. Missä lie sitten vika? Vai onko sitä vain tyytyminen siihen että maailma muuttuu.

Tässä 6v kasvitarhasta: Alempi kuva 9.3 otettu ja ylempi 15.3 eli hyvällä mallilla mennään.
Itse laitoin omia orvokinsiemeniä tänään multaan. Ovat siis viimekesäisistä omista kerättyjä siemeniä, joten lopputulos voi olla onnistunut tai sitten ei. Lisäksi laitoin pari tomaatinsiementä.
En ole minään aikaisempana vuonna onnistunut itse kasvattamaan tomaatintaimia, niille tapahtuu aina jossain vaiheessa jotain mystistä, mutta silti yritän taas. Tällä kertaa laitoin siis vain pari tomaatinsiementä niin voin laittaa vielä myöhemmin sitten lisää . Onneksi tuosta läheiseltä taimitarhalta saa hyviä taimia sitten kun omat eivät tuotakkaan toivottua tulosta.
Viimekesänä ostin amppelitomaatin jonka istutin isoon puutarharuukkuun ja se tuotti tomaatteja varmaankin reilut 80kpl. Tyttären kanssa niitä kilpaa söimme ja laskut meni sekaisin kuudenkympin jälkeen. Se kyllä kasvoi jättimäiseksi puskaksi koska en raaskinut sitä yhtään edes latvoa. Ja saipa tuo tomaatti ihan oikeaa hevosen lantaa juurilleen joten puitteet oli kunnossa.
Huomaako jossain jo kesänkaippuuni : )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti