Ekoa vai ei?

Pieniä asioita ekonpaan suuntaan.

Downshifting lapsiperheessä

torstai 17. maaliskuuta 2011

Tietokone hajosi : (

Uusi on jo alla ja melkein kaikki tarvittavat asennettuinakin, mutta mutta... vanhalle koneelle jäivät taas kerran kaikki ihanat valokuvat jne. Ne kyllä kuulema saadaan pelastetuksi sieltä (hyvä niin) mutta mikä ihme siinä on että niitä kuvia ei viitsi varmuuskopioida levylle ja palvelimelle ja minne lie, muualle kuin koneelle. Mainittakoon nyt sitten että tämä ei ollut edes eka kerta. Mutta mikä siinä on että vahingosta ei vaan viisastu?

No toivottavasti tuo isäntä saa vielä loput ohjelmat asennetuksi tähän pika puoliin. Kamerassa olisi jo uusia kuvia odottamssa. Pojilla on kuitenkin illalla treenit joten voi olla että menee viikonlopulle. Malttamaton ei vaan jaksaisi odottaa. Niin... omat rahkeet eivät kyllä riitä... viimeksi kun asentelin päivityksiä ja jotain ohjelmaa niin sain hävitetyksi mahdottoman paljon tietoa sekä onnistuin hankkimaan jonkin sortin viruksen.
Olisi ehkä paikallaan käydä jonkinmoinen atk kurssi. Toisaalta odotan että lapsille opetettaisiin koulussa ja he opettaisivat sitten minulle. Tositaiseksi koulussakin ollaan keskitytty vain surffailuun netissä ja tiedon hankintaan googlesta.

Nuorimmaisen kanssa kävimme aamusta kirpparilla ja löysimme taas uusia emalikulhoja puutarhaan. Kerrankin oli myös kirpparihinnat kohdillaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti